Meld u aan voor de ICHOM Highlights 2016

ICHOM-Highlights-LinkedIn

Op 16 en 17 mei 2016 woont Anne Bakker van NETQ Healthcare de International Consortium for Health Outcomes Measurement 2016 (ICHOM) conferentie bij in Londen.

Tijdens de tweedaagse conferentie die gehouden wordt in het University College in Londen zal ingegaan worden op het ‘hoe’ en het ‘waarom’ van het meten van zorguitkomsten. Wat is de impact van het meten van zorguitkomsten? En hoe implementeer je deze in de dagelijkse zorgpraktijk? Met presentaties van onder andere Michael E. Porter, één van de grondleggers van de principes van value-based health care, Maggie de Block, minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid van België en Huland Hartwig, Medisch Directeur van de Martini Klinik in Hamburg, Duitsland.

Meld u aan voor de ICHOM Highlights
Bent u benieuwd naar de lessen van de ICHOM conferentie 2016 maar bent u niet in de gelegenheid om af te reizen naar Londen? Geen nood: schrijf u nu alvast in voor de ICHOM Highlights update die wij na afloop graag met u delen. Vul onderstaand formulier in om de ICHOM Highlights na afloop te ontvangen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van value-based health care.

 

ICHOM: Zorguitkomsten van belang voor patiënten
ICHOM is een non-profit organisatie die als doel heeft om value-based healthcare in de praktijk te brengen door globale zorgstandaarden te ontwikkelen voor het meten van zorguitkomsten. Zorguitkomsten die echt van belang zijn voor patiënten. Voor zowel de ziekenhuiszorg (PROMs) als de geestelijke gezondheidszorg (ROM). Hiermee wil ICHOM drie doelen bereiken: het verbeteren van de kwaliteit van zorg wereld, informed decision making faciliteren en kostenreductie. Tijdens de ICHOM conferentie komen zorgprofessonials en -innovators samen om de praktische toepassing van zorguitkomsten te bespreken.

Meer weten over NETQ Healthcare?
NETQ Healthcare denkt graag met u mee over hoe u value-based health care kunt vertalen naar de zorgpraktijk met NETQ ROM en NETQ PROMs. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op via 088 – 2444100, of laat uw gegevens hieronder achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.