Routine Outcome Monitoring: Op naar 2025

De afgelopen jaren heeft Routine Outcome Monitoring (ROM) definitief haar intrede gedaan in de Nederlandse geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Het systematisch meten en terugkoppelen van de behandelvoortgang is een onlosmakelijk deel geworden van behandelingen in de GGZ, voor zowel de cliënt als de zorgprofessional.

Wat betekent deze ontwikkeling voor u en hoe kunt u ROM inzetten voor de verbetering van de kwaliteit van de behandeling voor de cliënt? Wat is de essentie van ROM en wat zijn de lessons learned van de afgelopen jaren? In dit kennisdocument komen toonaangevende spelers uit het GGZ-veld en ervaringsdeskundigen aan het woord over het heden, verleden en de toekomst van ROM.

 

Download gratis het whitepaper

Download het Routine Outcome Monitoring whitepaper met interviews van prof. dr. Bea Tiemens, dr. Suzan Oudejans, Charlotte van Hees en Martin Nieuwstad. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt het kennisdocument direct in uw mailbox!

Voor het downloaden van deze whitepaper vragen wij om uw e-mailadres, Uw e-mailadres slaan wij alleen op voor het versturen van deze whitepaper. Meer informatie over het verwerken van uw data vindt u in onze privacy richtlijnen. Indien u wenst dat NETQ Healthcare vervolgens contact met u opneemt om u te voorzien van meer informatie, kunt u hiervoor toestemming geven onderaan het formulier.