Routine Outcome Monitoring

Systematisch meten van behandelresultaten met Routine Outcome Monitoring (ROM) biedt zorginstellingen binnen de GGZ veel mogelijkheden om te werken aan de kwaliteit en effectiviteit van hun zorgproces.

Monitoring met ROM – breder dan alleen voor verantwoording – geeft behandelaren, management en bestuurders waardevolle cijfers in handen om te leren, onderzoeken, ervaringen te delen en hun aanpak en behandelingen optimaal af te stemmen op cliënten. Ook kan het de betrokkenheid van cliënten bij de behandeling flink vergroten.

Download het gratis whitepaper

Dit gratis document geeft u meer inzicht en helpt u op weg met ROM. Het is tot stand gekomen in samenwerking met Riagg Rijnmond, Stichting Benchmark GGZ en ROM expert Kim de Jong.

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt het kennisdocument direct in uw mailbox!

Voor het downloaden van deze whitepaper vragen wij om uw e-mailadres, Uw e-mailadres slaan wij alleen op voor het versturen van deze whitepaper. Meer informatie over het verwerken van uw data vindt u in onze privacy richtlijnen. Indien u wenst dat NETQ Healthcare vervolgens contact met u opneemt om u te voorzien van meer informatie, kunt u hiervoor toestemming geven onderaan het formulier.