Value-Based Health Care en PROMs

Ziekenhuizen en behandelcentra organiseren steeds vaker hun zorg rondom de principes van Value-Based Health Care en het creëren van waarde voor de patiënt. Een belangrijke ontwikkeling in het meten van de patiëntwaarde is de toepassing van Patient Reported Outcome Measures (PROMs) in het zorgproces. Wat betekent deze ontwikkeling voor u en hoe kunt u de zorg organiseren en meten rondom het optimaliseren van de patiëntwaarde? NETQ Healthcare sprak hierover met drie toonaangevende spelers in de gezondheidszorg.

Download gratis het whitepaper

Download het Value-Based Health Care kennisdocument met interviews van prof. dr. Fred van Eenennaam (voorzitter van o.a. de Value-Based Health Care Prize en het Value-Based Health Care Centre Europe), ir. Wil Konings (oprichter ProBeter en auteur van het boek de POWER Patiënt) en dr. Asiong Jie (internist-hematoloog in het Zuyderland ziekenhuis en lector Integrative Patient Centered Health Care aan de Zuyd Hogeschool).

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt het kennisdocument direct in uw mailbox!

Voor het downloaden van deze whitepaper vragen wij om uw e-mailadres, Uw e-mailadres slaan wij alleen op voor het versturen van deze whitepaper. Meer informatie over het verwerken van uw data vindt u in onze privacy richtlijnen. Indien u wenst dat NETQ Healthcare vervolgens contact met u opneemt om u te voorzien van meer informatie, kunt u hiervoor toestemming geven onderaan het formulier.