Akwa GGZ

Akwa GGZ staat voor alliantie kwaliteit in de geestelijke gezondheidszorg. Onder regie van patiƫnten, hun naasten en zorgprofessionals werkt Akwa GGZ aan een betere kwaliteit van zorg. Dat doet de organisatie door de ggz te ondersteunen bij de (door)ontwikkeling en implementatie van kwaliteitsstandaarden, kwaliteitsindicatoren en meetinstrumenten. Ook zorgt ze voor uitwisseling over de opbrengsten hiervan via het GGZ Dataportaal.

GGZ Dataportaal ondersteunt kwaliteitsnetwerken binnen de ggz om van elkaar te leren. Deze netwerken kiezen hun eigen meetinstrumenten om de kwaliteit van behandelingen inzichtelijk te maken. Via GGZ Dataportaal worden de uitkomsten van deze behandelingen gebundeld en verschillen inzichtelijk gemaakt zodat zorgprofessionals in een veilige omgeving van elkaar kunnen leren.

Gegevens delen met Akwa GGZ

Wil je weten hoe en welke data gedeeld kunnen worden, neem dan contact op met Akwa GGZ of klik hier voor meer informatie. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en zullen we het aanleveren op actuele wijze faciliteren.

Meetinstrumenten NETQ Monitoring

Klik hier voor een overzicht.

Interesse?

Neem contact op om uw wensen te bespreken

Vragenlijsten

Bekijk hier alle GGZ vragenlijsten van NETQ