Licentie Scott Miller / PCOMS

NETQ Healthcare en testuitgever Scott Miller/PCOMS hebben een overeenkomst getekend voor de ORS (Outcome Rating Scale), SRS (Session Rating Scale), CORS, CSRS, YCORS en YCSRS vragenlijsten. Dit betekent dat alle lijsten in de testotheek van NETQ PROMs voldoen aan de eisen van de originele versie.

Wat kunt u met deze vragenlijsten?

De vragenlijsten kunnen gebruikt worden om systematische feedback over het behandelproces te krijgen. Deze feedback stelt de therapeut in staat om gerichter bij te sturen en mogelijke stagnatie bijtijds te signaleren. De ORS (dan wel CORS of YCORS voor kinderen) wordt aan het begin van een sessie afgenomen door de cliënt en de SRS (dan wel CSRS of YCSRS voor kinderen) aan het einde van een sessie. Het invullen van de lijsten bij elke sessie draagt ook bij aan de opbouw van een sterke therapeutische relatie.

Voordelen van ORS en SRS

Scott Miller over de voordelen van het meten van SRS en ORS en het nut van feedback van cliënten tijdens de behandeling:

Overzicht PROMs meetinstrumenten

Op de pagina PROMs meetinstrumenten vindt u een overzicht van alle vragenlijsten die beschikbaar zijn in bibliotheek van NETQ Healthcare.

Kosten

De kosten voor de ORS, SRS, CORS, CSRS, YCORS en YCSRS lijsten bedragen 0,25 euro (excl. BTW) per afname.
Het is niet nodig om zelf afspraken te maken. De jaarlijkse facturering hiervoor gebeurt achteraf en loopt via NETQ Healthcare.

Contact

Neem contact op als u deze lijsten wilt gebruiken