Inzicht in patiëntervaringen: nieuwe rapportagemogelijkheden

In het laatste kwartaal van het jaar vindt veelal het overleg plaats tussen zorgverzekeraars en zorginstellingen over de doelstellingen voor het komende jaar. Daarbij wordt een veelheid aan zaken besproken. Een van de thema’s daarbij is patiënttevredenheid of patiëntervaringen. NETQ Healthcare heeft een nieuw managementrapportage-type ontwikkeld, dat met name geschikt is voor het weergeven van scores op vragen(lijsten) met betrekking tot patiënttevredenheid.

Lees verder

NETQ Healthcare preferred supplier voor Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN)

Met bijna tien jaar ervaring in het online monitoren binnen de GGZ, is NETQ Healthcare nu ook actief voor klinieken en zelfstandige behandelcentra. Per 1 september jl. heeft Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) gekozen voor NETQ Healthcare als een van de preferred suppliers voor online monitoring van patiënten. Met deze keuze geeft de belangenbehartiger voor zelfstandige klinieken en behandelcentra…

Lees verder

Nieuwe supportmedewerker NETQ Healthcare: Robert

Hij is alweer eventjes bij ons aan de slag, maar verdient het om alsnog een eigen nieuwsbericht te krijgen: na diverse interessante projecten is Robert terug van weggeweest! Wie naar NETQ Healthcare belt met een supportvraag kan Robert aan de lijn krijgen. Maar naast support legt Robert zich ook toe op de lang gekoesterde wens…

Lees verder

Blog: Voorwaarde VIPP-regeling: 25% van de patiënten gebruikt het patiëntenportaal

Vorige week publiceerde de Patiëntenfederatie Nederland het rapport over de meldactie ‘Patiëntportalen van ziekenhuizen’. Daaruit blijkt dat patiënten behoefte hebben aan een portaal waarin zij hun medische gegevens kunnen inzien. Maar hoe zorg je ervoor dat een kwart van alle patiënten het patiëntenportaal daadwerkelijk actief gebruikt? Dat is namelijk dé grootste uitdaging en voorwaarde van de VIPP-subsidieregeling.

Lees verder

Update testotheek

De GGZ Jeugdthermometer is toegevoegd aan de NETQ ROM testotheek. Met dit instrument onderzoeken instellingen in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg hoe cliënten en ouders van cliënten de geboden zorg waarderen.

Lees verder

Ontvang het laatste NETQ Healthcare nieuws!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.