Vacature Software Developer (medior/senior, m/v)

NETQ Healthcare is op zoek naar een nieuwe Software Developer. Onze informele cultuur kent een sterke groeiambitie en ondernemersmentaliteit. Als medewerker van NETQ Healthcare heb je het enthousiasme om samen met collega’s te werken aan betekenisvolle inzichten voor onze toekomstige en huidige klanten.

Lees verder

Migratiemodule NETQ ROM/NETQ PROMs maakt overstappen gemakkelijk

Wie wil overstappen van zijn huidige ROM of PROMs systeem naar NETQ ROM/NETQ PROMs kan dit vanaf heden op een soepele manier doen mét behoud van bestaande data. NETQ Healthcare bouwde hiervoor een generieke migratiemodule waarmee reeds verzamelde data kunnen worden ingelezen in NETQ ROM/NETQ PROMs. Vorige maand vond de eerste succesvolle migratie plaats bij het Limburgse MET ggz.

Lees verder

Blog: Triple Aim en ‘Helbredsprofilen’ – takeaways van een studietrip naar Denemarken

In september jl. ging Ronald Zwartkruis (directeur van NETQ Healthcare) met de provincie Noord-Brabant, Zorgbelang Brabant en Zet mee op een studiereis naar Denemarken. De reis was onderdeel van het EU-programma ITHACA. Het doel was om ervaringen en good practices uit te wisselen op het gebied van smart health en zorgoplossingen voor actief en gezond ouder worden. In zijn blog deelt hij zijn ervaringen met ons.

Lees verder

NETQ Healthcare ISO- en NEN-gecertificeerd

Om te voldoen aan de hedendaagse eisen die worden gesteld in de zorg en om verder te professionaliseren heeft NETQ Healthcare onlangs een audit laten uitvoeren door Kiwa. Met positief gevolg, want deze werd bekroond met een ISO 27001 en NEN 7510 certificaat (beide voor informatiebeveiliging) én ISO 9001:2015 certificaat (internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen).

Lees verder

“De drijfveer om te ROMmen is dat we goede zorg willen leveren”

"In de wachtkamer kun je ouders al een vragenlijst laten invullen op een iPad"

Debby Temmerman-Luijten, orthopedagoog en praktijkhouder van Chinski

Debby Temmerman is praktijkhouder van Chinski en orthopedagoog. Samen met collega Femke Trommar startte ze bijna tien jaar geleden de praktijk op. ROMmen deed Chinski al geruime tijd handmatig. Om mee te gaan met de steeds scherper worden kwaliteitseisen van deze tijd wilde Chinski dit proces digitaliseren. Daarvoor koos ze voor NETQ Healthcare. Wij wilden graag meer weten over deze b(l)oeiende praktijk en de manier waarop zij ROM toepast. We spraken af met Debby en legden haar onze vragen voor.   

Lees verder

Ontvang het laatste NETQ Healthcare nieuws!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.