Verzamel meer respons op ZorgkaartNederland met NETQ Healthcare

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar delen. Maandelijks telt de site ruim 800.000 unieke bezoekers en meer dan negenduizend nieuwe reviews. Wilt u ervoor zorgen dat uw zorginstelling meer waarderingen krijgt op ZorgkaartNederland? NETQ Healthcare biedt de mogelijkheid om respondenten die een vragenlijst afgerond hebben direct naar uw ZorgkaartNederland pagina door te sturen. De koppeling met uw ZorgkaartNederland pagina kunnen wij al in twee uur voor uw zorginstelling realiseren.  

Lees verder

Uitslag KTO: bedankt voor uw feedback!

In het laatste kwartaal van vorig jaar heeft NETQ Healthcare de klanttevredenheid onder haar klanten getoetst. Het onderzoek is van groot belang voor onze dienstverlening en vormt een belangrijke aanvulling op de feedback die we reeds in ons dagelijkse contact met onze klanten ontvangen.

Lees verder

Bereik meer cliënten met de Trajectmanager van NETQ Healthcare

Wilt u ook meer cliënten bereiken, en minder administratieve handelingen uitvoeren bij het monitoren van cliënten? Dat kan! Met de NETQ Trajectmanager bent u in staat om cliënten op basis van hun kenmerken automatisch naar een voor hen bedoeld meettraject te leiden. U hoeft dus niet meer zelf per cliënt een meettraject te selecteren. Dat scheelt…

Lees verder

Ontvang 4x per jaar het laatste NETQ nieuws!
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.