Aansluiting op KoppeltaalGGZ

Al geruime tijd bestaat de wens om met het NETQ Monitoring platform aan te sluiten op KoppeltaalGGZ. Dit is een landelijke integratie- en informatiestandaard voor de GGZ die ervoor zorgt dat verschillende talen van systemen samen één taal spreken en middels deze taal communiceren.

Lees verder

NETQ Monitoring platform over op Lucee

De afgelopen maanden heeft het ontwikkelteam van NETQ Healthcare een grote technische operatie uitgevoerd. De ColdFusion fundering waarop het NETQ Monitoring platform is gebouwd, is nu volledig vervangen door een nieuwe fundering, Lucee genaamd. 

Lees verder

Terugblik ZKN-congres: over waardegedreven zorg en patient journeys

Op 7 juni was NETQ Healthcare als een van de preferred partners van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) uitgenodigd op het jaarlijkse congres in de Fokker Terminal in Den Haag. Dit lustrumcongres (tiende editie) had als thema ‘In verbinding met de patiënt’. Meerdere sprekers schenen op deze dag hun licht op dit onderwerp. Bij twee sprekers in het bijzonder constateerden we grote raakvlakken met de visie van NETQ Healthcare op het thema.

Lees verder

Vernieuwd supportportaal

De supportafdeling van NETQ Healthcare heeft recentelijk het eigen supportportaal onder handen genomen. In dit portaal kunt u middels tickets eenvoudig uw vragen stellen aan de supportafdeling en kunt u problemen registreren. Uw geregistreerde tickets zijn eenvoudig in te zien en te volgen via het portaal.

Lees verder

Nieuwe normen AVL-vragenlijst

Voor de ADHD-vragenlijst (AVL) heeft Bohn Stafleu van Loghum een nieuwe normering opgesteld.

Naar verwachting zullen de oude normen volgende week in de standaard testotheek van NETQ ROM worden geüpdatet.

Lees verder

Ontvang het laatste NETQ Healthcare nieuws!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.