“Eigen regie van mensen stimuleren”

"Wanneer mensen beter in staat zijn om zelf de regie te voeren, ervaren zij hun eigen leven - en gezondheid - positiever"

Koos Jüngen, klinisch psycholoog en hoofd behandelzaken van BigMove Institute

Onlangs sprak NETQ Healthcare met Koos Jüngen, klinisch psycholoog en hoofd behandelzaken van GGZ-instelling BigMove Institute. Wat voor programma biedt BigMove aan en op wat voor manier wordt er door BigMove gebruik gemaakt van de Routine Outcome Monitoring methodiek?

Lees verder

Workshop: ‘Hoe haal ik het meeste uit ROM en PROMs?’

Hoe zorgt u er nu voor dat uw organisatie ROM en PROMs vragenlijsten op een zinvolle manier inzet? Met een applicatie die u zo min mogelijk administratief belast? NETQ Healthcare helpt u op weg tijdens de Workshop: ‘Hoe haal ik het meeste uit ROM en PROMs?’ en laat u graag kennis maken met de geavanceerde mogelijkheden van het monitoring platform van NETQ Healthcare.

Lees verder

Verzamel meer respons op ZorgkaartNederland met NETQ Healthcare

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar delen. Maandelijks telt de site ruim 800.000 unieke bezoekers en meer dan negenduizend nieuwe reviews. Wilt u ervoor zorgen dat uw zorginstelling meer waarderingen krijgt op ZorgkaartNederland? NETQ Healthcare biedt de mogelijkheid om respondenten die een vragenlijst afgerond hebben direct naar uw ZorgkaartNederland pagina door te sturen. De koppeling met uw ZorgkaartNederland pagina kunnen wij al in twee uur voor uw zorginstelling realiseren.  

Lees verder

Ontvang het laatste NETQ Healthcare nieuws!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.