Snel succes met ROM / ROM en motiverende gespreksvoering

Snel succes met ROM: een leidraad voor professionals gaat over ROM en leren van uitkomsten, vooral gericht op de behandelkamer. Het boek biedt heldere voorbeelden, concrete aanwijzingen en wetenschappelijke onderbouwing in toegankelijke taal. Voor wie meteen aan de slag wil bevat het boek een gespreksleidraad voor het introduceren en terugkoppelen van behandeluitkomsten. Kennismaken met het boek en meteen aan de slag? Met onderstaande workshops en training wordt de basis gelegd om met behulp van ROM tot een beter behandelresultaat te komen.

Lees verder

Klanttevredenheidsonderzoek 2017

In december 2017 heeft NETQ Healthcare de klanttevredenheid onder haar klanten getoetst. Het onderzoek is van groot belang voor onze dienstverlening en vormt een belangrijke aanvulling op de feedback die we reeds in ons dagelijkse contact met onze klanten ontvangen. Benieuwd naar de uitslag! Lees dan snel verder!

Lees verder

Hackathon Synaps EPD – NETQ ROM

Op 6 en 7 december was het ontwikkelteam van NETQ Healthcare te gast op het hoofdkantoor van moederbedrijf Topicus in Deventer. Twee dagen stonden in het teken van de Hackathon Synaps EPD – NETQ ROM.

Lees verder

Vacature Software Developer (medior/senior, m/v)

NETQ Healthcare is op zoek naar een nieuwe Software Developer. Onze informele cultuur kent een sterke groeiambitie en ondernemersmentaliteit. Als medewerker van NETQ Healthcare heb je het enthousiasme om samen met collega’s te werken aan betekenisvolle inzichten voor onze toekomstige en huidige klanten.

Lees verder

Ontvang het laatste NETQ Healthcare nieuws!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.