NETQ Healthcare praat u op 9 juni bij over de ICHOM Highlights

Meld u aan voor de ICHOM Highlights presentatie van NETQ Healthcare op 9 juni 2016 in Amsterdam

 

 

ICHOM Highlights presentatie 9 juni bij NETQ Healthcare
NETQ Healthcare praat u op 9 juni 2016 bij over het ‘hoe’ en het ‘waarom’ van het meten van zorguitkomsten binnen de ziekenhuiszorg en de geestelijke gezondheidszorg. Anne Bakker van NETQ Healthcare reisde in mei 2016 af naar Londen om de International Consortium for Health Outcomes Measurement (ICHOM) conferentie bij te wonen. Met presentaties van toonaangevende spelers in de gezondheidszorg, zoals Michael E. Porter, één van de grondleggers van de principes van value-based health care, Maggie de Block, minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid van België en Mark Pearson, Adjunct Directeur Werkgelegenheid en Sociale Zaken van de Organisatie voor de Economische Samenwerking en Ontwikkeling.

Learned lessons vertaald naar zorgpraktijk
Bent u benieuwd naar de lessen van de ICHOM conferentie 2016? Kom dan naar de ICHOM Highlights presentatie van NETQ Healthcare op 9 juni in Amsterdam. Anne Bakker vertaalt tijdens de ICHOM Highlights de learned lessons opgedaan bij de ICHOM conferentie naar de Nederlandse zorgpraktijk. De presentatie start om 15:30 uur. Aansluitend vindt er een borrel plaats en krijgt u de ICHOM Highlights presentatie toegestuurd.

Datum en tijd
Donderdag 9 juni 2016, start presentatie 15:30 uur, inloop vanaf 15:15 uur. Na afloop vindt er een borrel plaats.

Locatie
NETQ Healthcare
UP Office Building
Piet Heinkade 55
Amsterdam

Aanmelding
Zorg dat u zich op tijd aanmeldt. Omdat wij de interactie tijdens de presentatie voorop stellen, is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Vragen?
Neem telefonisch contact op met NETQ Healthcare via 088 – 2444100. Tot ziens op 9 juni!