Eveline van den Heuvel neemt stokje David Samoocha over

Begin 2015 nemen wij afscheid van onze collega David Samoocha. Met zijn aangekondigde vertrek nemen wij afscheid van een toegewijde collega, en wensen wij David veel succes toe met zijn nieuwe baan bij Arbo Unie.

Met David’s vertrek keert er een oude bekende van NETQ terug: Eveline van den Heuvel. Zij neemt de functie van David over en is in november bij NETQ gestart.  Eveline, welcome back on board!

Even voorstellen; Eveline van den Heuvel

‘Na vijf  jaar op tour te zijn geweest zit ik weer met een grote glimlach op kantoor bij NETQ! In 2008/2009 kwam ik voor het eerst aan boord bij NETQ, als eerste officiële werknemer van NETQ Healthcare. Toen ik in dienst kwam stond NETQ ROM nog helemaal in de kinderschoenen. Ik heb toen ander half jaar met veel plezier gewerkt als adviseur. Ik mocht de GGZ verkennen voor potentiële klanten, advies en trainingen geven in het gebruik van NETQ ROM, adviesgroepen opzetten en intern veel brainstormen over de ontwikkeling van ons product.

afbeelding eveline

Wegens persoonlijke omstandigheden vertrok ik eind 2009 naar Australia op  een “korte sabbatical”  en werd verliefd op het land, waardoor ik 2 ½ jaar weg bleef. Ondanks mijn vertrek bij NETQ is mijn passie en liefde voor eHealth altijd gebleven! In de afgelopen jaren heb ik mee gewerkt aan andere eHealth initiatieven, waaronder een online Mindfulness cursus voor kinderen in Melbourne en een meditatie app in Londen. Nu ik weer terug ben in Amsterdam ben ik ontzettend blij dat ik weer in het NETQ Team verder kan werken aan het verbeteren van de zorg in Nederland.’