Workshop: ‘Hoe haal ik het meeste uit ROM en PROMs?’

Hoe zorgt u er nu voor dat uw organisatie ROM en PROMs vragenlijsten op een zinvolle manier inzet? Met een applicatie die u zo min mogelijk administratief belast? NETQ Healthcare helpt u op weg tijdens de Workshop: ‘Hoe haal ik het meeste uit ROM en PROMs?’ en laat u graag kennis maken met de geavanceerde mogelijkheden van het monitoring platform van NETQ Healthcare.

Lees verder

Workshop: Routine Outcome Monitoring 2.0

Anno 2016 is Routine Outcome Monitoring (ROM) niet meer weg te denken uit de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Maar zonder een goed ingerichte ROM-omgeving en -strategie komen de vergaarde ROM-gegevens niet altijd volledig tot hun recht. Hoe zorgt u er nu voor dat uw organisatie ROM op een zinvolle manier inzet? NETQ Healthcare helpt u op weg tijdens de ‘Workshop Routine Outcome Monitoring 2.0’ en laat u graag kennis maken met de geavanceerde mogelijkheden van NETQ ROM.

Lees verder

Resultaten onderzoek Zingen voor je Leven

In december 2015 is het wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van deelname aan een ‘Zingen voor je Leven’ koor van start gegaan. Inmiddels is de dataverzameling voltooid en is het onderzoek afgerond. Op 8 november aanstaande worden de onderzoeksresultaten gepresenteerd tijdens het symposium ‘De Kracht van Zingen’.

Lees verder

“Ondanks psychiatrische problematiek een volwaardig leven leiden”

Op 22 september vindt het congres ‘F-ACT into the Future’ plaats, dit jaar georganiseerd door GGZ Eindhoven en De Kempen (GGzE) en Novadic-Kentron. Een veelzijdig en inspirerend programma over de toekomst van F-ACT, met onder andere Jim van Os, Tony Bosma en Anita Witzier. NETQ Healthcare sprak met Cynthia Blaauw, één van de organisatoren van het congres en manager F-ACT bij GGzE. Cynthia Blaauw: “Onze visie is om zoveel mogelijk in een normale omgeving te doen.”

Lees verder

PROMs in de praktijk

Op vrijdag 24 juni organiseert ISOQOL-NL samen met het NFU-expertisenetwerk PROs en PROMs, het Zorginstituut Nederland en de Patiëntenfederatie NPCF workshops over het gebruiken van PROMs in de praktijk. Eveline van den Heuvel van NETQ Healthcare is samen met Louise Preeker namens Stichting Cardiologie Amsterdam aanwezig.

Lees verder