Lizet den Ruijter nieuwe Business Developer NETQ PROMs

Sinds mei dit jaar heeft NETQ er een nieuwe collega erbij: Lizet den Ruijter. Lizet is onze nieuwe Business Developer PROMs. Wij zijn erg blij met de komst van Lizet en kijken uit naar een prettige samenwerking. Welkom!

Even voorstellen; Lizet den Ruijter

“Met veel plezier begin ik als Business Developer bij NETQ Healthcare. Aan mij de dankbare uitdaging om medische resultaten inzichtelijk te maken. Door het consequent meten van patiënt uitkomsten wil ik een waardevolle bijdrage leveren aan een doelmatige en kwalitatieve ontwikkeling van transparante zorg.

Lizet klein zw

In mijn vorige functie heb ik in samenwerking met ziekenhuizen gewerkt aan het monitoren van behandeluitkomsten en patiëntervaringen. Het is mij opgevallen dat er nog weinig data worden geregistreerd en dat er een dringende behoefte is aan objectieve informatie om de (medische) kwaliteit van zorg te kunnen beoordelen.

Door consequent patiëntervaringen te meten komen er data beschikbaar waarin trends te ontdekken zijn in de geleverde behandelingen en de ervaringen van de patiënt. Met deze inzichten kan er structureel gewerkt worden aan kwaliteitsverbetering. Ik ben er dan ook van overtuigd dat patiënt geregistreerde resultaatmetingen leiden tot effectievere zorg met een betere dienstverlening afgestemd op de behoefte van de patiënt. Hierdoor wordt de kwaliteit van leven, voor elk individu, verhoogd.

Het is mijn missie om zorgprofessionals te ondersteunen, om hen tools aan te reiken waarmee zij inzicht krijgen in patiënt ervaringen en behandelresultaten. Waardoor specialisten en verpleegkundigen zich kunnen blijven toeleggen op de kern van hun professie: goede zorg leveren.

Wilt u meer weten? U kunt mij altijd bereiken op 020 – 70 59 014 en lizet.denruijter@netqhealthcare.nl.”