Martijn Heijdra nieuwe Account Manager GGZ

Sinds mei dit jaar heeft NETQ Healthcare er een nieuwe collega erbij: Martijn Heijdra. Martijn is onze nieuwe Account Manager GGZ. Wij zijn erg blij met de komst van Martijn en kijken uit naar een prettige samenwerking. Welkom!

Even voorstellen; Martijn Heijdra

“Ik ben Martijn Heijdra, 38 jaar, getrouwd met Sjoske en heb twee kinderen: Josje van vier en Ole van zeven. De afgelopen tien jaar heb ik gewerkt bij Parnassia Groep en haar voorgangers. Vanuit verschillende rollen heb ik de zorg voor GGZ patiënten van dichtbij meegemaakt, waarna ik de overstap heb gemaakt naar het Service Centrum van Parnassia Groep. Martijn_website

Hier heb ik afgelopen zes jaar als kwaliteitsfunctionaris en projectleider Zorg en ICT gewerkt, waarbij ik onder andere verantwoordelijk was voor de implementatie van NETQ ROM binnen de organisatie. Hier is dan ook de afgelopen vier jaar mijn contact met NETQ Healthcare tot stand gekomen.

Ik vind het leuk dat ik mij sinds 1 juli collega mag noemen en ben enthousiast om voor de GGZ als Account Manager aan de slag te gaan. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring vanuit de zorg als meerwaarde voor NETQ Healthcare in te zetten.”