NETQ Healthcare verhuist op 30 januari naar Utrecht

verhuizing netq healthcare def SOCIAL

Na tweeënhalf jaar kantoor te hebben gehouden aan de Piet Heinkade in Amsterdam, verhuist NETQ Healthcare op 30 januari aanstaande naar haar nieuwe huisvesting in Utrecht. Leon Sijbers, CEO van NETQ Healthcare: “Vanaf eind januari is het kantoor van NETQ Healthcare gevestigd in het gebouw van het Trimbos-instituut in Utrecht. Een kennisrijke en innovatieve omgeving die perfect aansluit op onze dienstverlening als professionele en slagvaardige ICT partner binnen de gezondheidszorg. We zien er erg naar uit om terug te keren naar kennisstad Utrecht en hopen u graag in ons nieuwe kantoor te mogen verwelkomen.”

Vacatures: Software talenten gezocht
Daarnaast willen wij u wijzen op het volgende. In verband met de uitbreiding van NETQ Healthcare zijn wij op zoek naar een Software Manager en een Junior Software Developer. Bekijk onze vacaturepagina voor meer informatie. Enthousiast geworden maar niet op zoek naar een nieuwe baan? We waarderen het zeer als u dit bericht met uw netwerk deelt.

Vanaf 30 januari is ons nieuwe adres:
NETQ Healthcare BV
Gebouw Trimbos-instituut
Da Costakade 45
3521 VS Utrecht

Telefoonnummers ongewijzigd
De telefoonnummers van NETQ Healthcare blijven ongewijzigd. Wilt u een afspraak maken? Bel 088 – 2444100. Bent u klant van NETQ Healthcare en heeft u een supportvraag? Bel dan 088 – 2444101.

Tot ziens in Utrecht!