NETQ Healthy Cash Challenge

Sport draagt bij aan de gezondheid. En nu ook aan een goed doel! Lees meer over de NETQ Healthy Cash Challenge.

Sport zit in het DNA van NETQ Healthcare. Veel medewerkers lopen en fietsen wekelijks flink wat kilometers af. De keuze was dan ook snel gemaakt om een actie op te zetten waarbij we al sportend geld inzamelen: de NETQ Healthy Cash Challenge.

Hoe het werkt
Iedere minuut dat een medewerker sport wordt sinds januari 2016 door NETQ Healthcare verzilverd en apart gezet. Het ingezamelde bedrag is bestemd voor een goed doel. Nu vraagt u zich natuurlijk af welk goede doel dat is.

Als leverancier in de gezondheidszorg voorziet NETQ Healthcare zorginstellingen van Routine Outcome Monitoring. Hiermee kunnen zorginstellingen hun cliënten beter begeleiden tijdens een behandeling.

Geheel in de lijn met het effect van onze software, willen we met de NETQ Healthy Cash Challenge een bijdrage leveren aan een sportief cliënt–gericht project van één van onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan een dag of activiteit die volledig in het teken staat van de cliënt en beweging, zoals een sportwedstrijd of fietstocht samen met het team van NETQ Healthcare. Of de aanschaf van een voorwerp waar een hele afdeling profijt van heeft, zoals een home trainer, volleyballen, basketbalnet of een terreinfiets. Kortom: een project dat de cliënt in beweging brengt.

NETQ Healthcare stelt in het kader van de Healthy Cash Challenge graag haar team en 750 euro ter beschikking om het project samen met uw organisatie te organiseren.

Heeft u een project? Neem contact met ons op
Nu bent u vast benieuwd aan welk project NETQ Healthcare het ingezamelde geld gaat besteden. U bent niet de enige, dat zijn wij namelijk ook! Heeft u een project in gedachten dat wij met de NETQ Healthy Cash Challenge kunnen ondersteunen? Wij horen het graag. Neem contact op met Odette Denijs, via odette.denijs@netqhealthcare.nl of 020 – 70 59 014.