Nieuw bij NETQ Healthcare: Martijn Bodde

Martijn Bodde is zijn naam! Woonachtig in Utrecht, 32 jaar oud en sinds begin dit jaar volop meedraaiend als developer in het team van NETQ Healthcare. Via een studie Geneeskunde en vervolgens Industrial Design, bleek uiteindelijk Informatica – gevolgd door een Java traineeship – het beste te passen bij Martijn. En met zo’n mooie mix in studie- en werkachtergrond past hij op zijn beurt goed bij ons.

Martijn is direct voortvarend aan de slag gegaan en heeft zich onder meer toegelegd op het ontwerpen en bouwen van onze nieuwe exportmodule. Zijn ambitie in z’n nieuwe functie is het conceptueel meedenken over (het design van) de software en tegelijkertijd inhoudelijk meedenken vanuit de zorg. Naar eigen zeggen borrelen er ’s nachts met enige regelmaat originele ideeën in hem naar boven. Wij kunnen niet wachten hier meer over te horen en hopen hier nog lang onze vruchten van te mogen plukken.

Wanneer Martijn niet letterlijk met zijn werk bezig is, dan blijft tóch zijn vak nog trekken. Graag ontwikkelt en speelt hij in z’n vrije tijd games. Maar met een potje gitaar spelen of sporten verzet hij ook geregeld z’n zinnen.

Hoewel we in deze coronatijd alleen nog maar via een schermpje contact met Martijn hebben, heten wij onze nieuwe Javaspecialist-met-hart-voor-de-zorg nogmaals van harte welkom en wensen we hem veel plezier en uitdaging toe in ons team!