Nieuw bij NETQ Healthcare: Noor Bosch

Versterking konden we bij NETQ Healthcare al een tijdje goed gebruiken, maar hoe vind je een passende nieuwe collega in coronatijd? Er trof ons een geluk bij een ongeluk. Omdat Noor Bosch haar wereldreis vanwege corona vroegtijdig moest afbreken, was zij beschikbaar voor een nieuwe baan en kwam ze op ons pad. Nu draait ze al een paar weken mee en lijkt deze kritische denker voor ons een juiste catch te zijn.

Na haar master neuroscience & cognition binnen de richting biomedische wetenschappen, ging Noor voor het UMC Utrecht aan de slag. Eerst binnen het team zorgkosten, waar zij werkte aan het inrichten van de financiering van de zorg voor niet- en anders-verzekerden. Daarna werkte zij als beleidsadviseur voor het Julius Centrum van het UMCU.

Wanneer Noor niet met haar werk bezig is, is ze te vinden in het filmhuis of waagt ze zich aan een flinke bootcamp. Ook steekt ze graag tijd in musiceren: met haar viool doet ze een paar keer per jaar mee met het projectensemble CM Traiectum.

Als adviseur online monitoring in spe dompelt Noor zich de komende tijd onder in onze applicatie. Zij zal eerst nieuwe meetinstrumenten en rapportages bouwen en toevoegen aan de testotheek. Op termijn zal zij klanten adviseren hoe zij met monitoring en evaluatie van zorguitkomsten en patiënttevredenheid hun kwaliteit kunnen optimaliseren. Naar eigen zeggen houdt Noor heel erg van de combinatie van denken & doen en zoekt ze graag naar ‘de vraag achter de vraag’. We hebben dan ook alle vertrouwen in haar toekomstige bijdrage en wensen haar veel succes en plezier in ons team!