Nieuw bij NETQ Healthcare: Daniël de Jong

Hoewel we hem hier als nieuwe medewerker introduceren, is Daniël de Jong toch al wat langer in ons midden. Als stagiair kwam hij vorige zomer binnen bij NETQ Healthcare en dat klikte van beide kanten goed. Alle reden dus om met elkaar door te gaan.

Als student software developer deed Daniël twee jaar geleden zijn eerste ervaring op bij een bedrijf in Veenendaal. Daar leerde hij Jeroen Goosen kennen. Toen hij voor het laatste onderdeel van zijn opleiding opnieuw een stageopdracht moest uitvoeren, kwam hij via LinkedIn weer in contact met Jeroen die inmiddels als product manager bij NETQ Healthcare werkte. Na een aantal gesprekken over en weer kon Daniël na de zomervakantie zijn afstudeeropdracht bij ons starten.

Nu Daniël echt als medewerker aan de slag gaat bij NETQ Healthcare zal hij zich voornamelijk focussen op vernieuwingen binnen NETQ Monitoring. Denk hierbij onder andere aan nieuwe visualisaties voor het afnemen van een vragenlijst. Ook zullen dit veel aanpassingen zijn die niet zo snel zichtbaar zijn, maar ervoor zorgen dat er aan het einde van de rit een beter product staat.

Omdat hij vers uit de opleiding HBO informatica komt, denkt Daniël veel te kunnen leren nu hij bij NETQ Healthcare in de “echte wereld” is beland. Hij hoopt onder andere kennis op te doen over hoe je als team het beste uit de verf komt. Verder verwacht hij veel te leren over nieuwe technieken waarmee hij – samen met het huidige ontwikkelteam – NETQ Monitoring zal verbeteren. Andersom neemt Daniël, juist omdat hij net uit de opleiding komt, zelf ook veel nieuwe methoden en technieken mee die mogelijk binnen NETQ Healthcare gebruikt kunnen worden. Kortom, NETQ Healthcare en Daniël zullen nog veel van elkaar leren. We heten hem van harte welkom!