Nieuw bij NETQ Healthcare: Katinka van den Houten

Er waait een frisse wind door het kantoor van NETQ Healthcare. Op de pas gecreëerde extra werkplek zit sinds twee weken Katinka van den Houten. Maar zitten zal ze binnenkort niet veel meer doen. Als sales- en accountmanager gaat zij al gauw op pad om te achterhalen wat er bij onze klanten speelt en hoe zij ervoor kan zorgen dat NETQ nog beter aansluit bij hun wensen.

Tijdens haar studie International Leisure Management is Katinka door een stage bij Kenniscentrum Sport en afstuderen bij Springlab geïnteresseerd geraakt in de markt van gezondheid en welzijn. Voordat ze de sprong naar NETQ Healthcare maakte, werkte ze als accountmanager bij Careweb waar ze kennismaakte met de financiële kant van de zorgsector, voornamelijk van de GGZ.

Bij NETQ Healthcare zal Katinka zich richten op zowel bestaande als mogelijke nieuwe klanten. Samen met het team zal zij zich verdiepen in de ervaringen van de klanten met NETQ Monitoring. Behalve dat zij inhoudelijk veel verwacht te leren, grijpt Katinka bij ons graag de mogelijkheid aan haar people skills verder te ontwikkelen. Ze wordt blij van creatieve ideeën, innovaties en samenwerkingen… alles om het uiteindelijk de zorgverlener makkelijker te maken en om de zorg te verbeteren. Met haar enthousiasme, empathisch vermogen en drive om dingen voor elkaar te krijgen, hebben we er alle vertrouwen in dat zij daaraan haar steentje bij zal dragen. We heten Katinka van harte welkom en wensen haar veel geluk en succes in ons team.