Nieuw bij NETQ Healthcare: Peggy van der Pol

Wie ROM en PROMs nog vooral ziet als iets dat móet, zal hier na een ontmoeting met Peggy van der Pol heel anders over denken. We zijn dan ook blij te melden dat deze gepromoveerd epidemioloog en gedreven pleitbezorger van ‘meten is weten’ zich bij ons team heeft gevoegd.

Door haar jarenlange ervaring in wetenschappelijk onderzoek aan de UvA en het Trimbos Instituut (op gebied van drugsgebruik), brengt Peggy een flinke dosis onderzoeksexpertise met zich mee. Nu is het haar missie bij NETQ Healthcare om klanten te motiveren en adviseren bij de inzet van vragenlijsten en meetinstrumenten. Net als haar nieuwe werkgever en collega’s hecht zij groot belang aan vragenlijstonderzoek, omdat de uitkomsten ervan ons de kans geven de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau te trekken. En dat is precies waarvoor Peggy ‘s morgens haar bed uitkomt.

Bij NETQ Healthcare zal Peggy zich deels toeleggen op de integratie en uitrol van onze monitoring tool in VIP Live, het patiëntenportaal van Calculus voor huisartsenpraktijken. Daarnaast zal zij onze klanten helpen een werkwijze te ontwikkelen rondom ROM of PROMs/PREMs, die maximaal bijdraagt aan het optimaliseren van de zorg. Haar wens is dat zorgverleners het gebruik van vragenlijsten en meetinstrumenten zoveel mogelijk harmoniseren waardoor we resultaten over tijd en locaties met elkaar kunnen vergelijken.

Als iemand die graag het naadje van de kous wil weten, zal Peggy vermoedelijk al gauw het veld in gaan om van zich te laten horen. We heten haar van harte welkom bij NETQ Healthcare en wensen haar veel succes!