CFQ, EDIZ, EQ-5D, LQOL, OBVL en SIPP-SF aan testotheek toegevoegd

Er zijn weer nieuwe vragenlijsten toegevoegd aan de testotheek van NETQ ROM: de CFQ, EDIZ, EQ-5D, LQOL, OBVL en SIPP-SF.

CFQ De Cognitive Failure Questionnaire (CFQ) is nu beschikbaar in de testotheek. Dit is een vrije lijst, wat betekent dat er geen kosten aan zijn verbonden. De CFQ is een zelfrapportage instrument dat ontworpen is om de mentale achteruitgang te beoordelen.

EDIZ Ook de Ervaren Druk door Informele Zorg (EDIZ) is toegevoegd. De EDIZ is een wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst om de belasting van mantelzorgers van mensen met dementie te meten. Gratis te gebruiken. Deze vragenlijst is ook geschikt voor het aanleveren van gegevens aan Stichting Benchmark GGZ (SBG).

EQ-5D Met de EuroQol Five Dimensional Questionnaire (EQ-5D) meet u de score op vijf gezondheidsniveaus (mobiliteit, zelfzorg, dagelijkse activiteiten, pijn/ongemak en angst/depressie). Deze vragenlijst is een vrije lijst, beschikbaar in de testoteek van NETQ. Deze kan ook gebruikt worden voor het aanleveren van gegevens aan SBG.

LQOL Ook de Limburg Quality of Life vragenlijst (LQOL) is aan de NETQ ROM testoteek toegevoegd. Hiermee meet u de kwaliteit van leven. Gratis te gebruiken. Deze vragenlijst is ook geschikt voor het aanleveren van gegevens aan SBG.

OBVL De OpvoedingsBelasting VragenLijst (OBVL) is een vragenlijst voor ouders waarmee de opvoedingsbelasting kan worden gemeten. Kosten: 1 euro per afname. Deze kan ook gebruikt worden voor het aanleveren van gegevens aan SBG.

SIPP-SF De Severity Indices of Personality Problems – Short Form (SIPP-SF) is de verkorte vorm van de SIPP-118 en is bedoeld voor onderzoeksdoeleinden. De vragenlijst is erop gericht om de ernst van de generieke en veranderlijke componenten van persoonlijkheidsstoornissen te meten. Deze vragenlijst is een vrije lijst, beschikbaar in de testoteek van NETQ.

Nog geen klant van NETQ?

Vraag hier meer informatie aan of maak direct een afspraak voor een productdemonstratie.