Parnassia Groep: 'Met NETQ Healthcare op weg naar hoge respons'

De Parnassia Groep is een moderne organisatie met een breed palet aan kennis en kunde op het gebied van de GGZ. Parnassia werkt al meer dan 4 jaar met NETQ ROM.

Martijn Heijdra, projectleider ROM: “Tot drie jaar terug werden de vragenlijsten op papier afgenomen en moesten ze apart ingevoerd worden. Omdat de behandelaars veelal zelf de vragenlijsten afnemen, nam dit veel tijd in beslag. Dat is verleden tijd. Dit systeem is nu netjes geautomatiseerd en de behandelaars kunnen de gewenste informatie makkelijk opvragen via het EPD.”

Parnassia bestaat uit verschillende zorgbedrijven, die elk gebruik maken van NETQ ROM. Maatwerk voor elk zorgbedrijf moet leiden tot het beste resultaat. Heijdra: “Per zorgbedrijf en per doelgroep wisselen de resultaten en daarmee de tevredenheid. De één is uitermate tevreden en het andere zorgbedrijf heeft zo zijn eigen ideeën over hoe de terugkoppeling eruit moet zien. Om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is, bekijken we samen met NETQ Healthcare na elke ingebruikname wat er nog zou moeten of kunnen veranderen. Op deze manier hoopt Parnassia een hoge respons te bereiken.”