Stagiair in lockdown: Harry van Gastel

Helemaal alleen op stage in je eigen huis; je kunt je vast een betere setting voorstellen. Maar Harry van Gastel laat zich er niet gauw onder krijgen. Vanuit zijn studie software engineering aan de Saxion Hogeschool werkt hij aan een interessante afstudeeropdracht bij NETQ Healthcare. Tot dit najaar houdt hij zich bezig met een onderzoek naar de mogelijkheden van gezondheidsmetingen via wearables, oftewel de fitbits en smart watches van deze wereld. Hij verkent hoe we metingen van bijvoorbeeld hartslag en beweging, in combinatie met korte en frequente vragenlijstjes op de wearable kunnen inbedden in monitoring processen.

Hoewel Harry naar eigen zeggen de ‘koffiemomentjes’ best mist, zijn de eerste weken voorspoedig verlopen. Wanneer de werkdag er op zit leeft hij zich nog even lekker uit met de online work-out van zijn sportschool of een potje Dungeons & Dragons met vrienden.

We zijn blij met Harry’s komst en zijn natuurlijk benieuwd naar de uitkomsten van zijn afstudeeropdracht. We wensen hem daarbij heel veel succes!