Bereik meer cliënten met de Trajectmanager van NETQ Healthcare

Wilt u ook meer cliënten bereiken, en minder administratieve handelingen uitvoeren bij het monitoren van cliënten? Dat kan! Met de NETQ Trajectmanager bent u in staat om cliënten op basis van hun kenmerken automatisch naar een voor hen bedoeld meettraject te leiden. U hoeft dus niet meer zelf per cliënt een meettraject te selecteren. Dat scheelt u veel tijd en omdat dit geautomatiseerd verloopt mist u geen enkele cliënt. Dit levert u dus ook nog eens een hogere respons op.

Selecteren van het juiste meettraject

Met de Trajectmanager stelt u vooraf in naar welk meettraject de cliënten doorverwezen moeten worden (bijvoorbeeld op basis van zorgpad, diagnose of leeftijd). Door tijdsgebrek en een groot aantal verschillende meettrajecten komt het nogal eens voor dat patiënten niet uitgenodigd worden voor een meettraject, omdat er simpelweg te weinig tijd is om het juiste meettraject te selecteren.

Doordat u met de Trajectmanager niet zelf meer per cliënt hoeft te bepalen naar welk traject deze gestuurd dient te worden, bereikt u veel meer cliënten en hoeft u minder administratieve handelingen te verrichten.

Liv Pijck, psycholoog bij PsyQ over de Trajectmanager van NETQ Healthcare:

“Wij kunnen met de Trajectmanager van NETQ Healthcare in één keer het juiste ROM traject koppelen aan onze cliënten. Naast dat dit veel handelingen scheelt voor het secretariaat zal dit onze respons ook gaan verhogen.”

Voordelen Trajectmanager NETQ Healthcare

  • Tijdsbesparing door efficiëntere toewijzing ROM trajecten.
  • Hogere respons, omdat ROM trajecten specifieker toegespitst zijn op de cliënt.
  • Hogere respons, omdat er al automatisch een ROM traject is toegewezen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Trajectmanager van NETQ Healthcare? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.