Vacature Sales en Accountmanager GGZ-MSZ

Ben jij de Sales en Accountmanager die samen met je collega’s NETQ Healthcare verder laat groeien? Lees dan snel verder!

Intro
NETQ Healthcare is opgericht in 2008 en levert software producten voor het monitoren van patiënten en cliënten gedurende hun behandeltraject. Inmiddels bedient NETQ Healthcare een aanzienlijk deel van de Nederlandse GGZ-markt en zullen wij ook zorgverleners in de medisch specialistische zorg ondersteunen met onze software. Wij monitoren meer dan 300.000 cliënten en leveren aan meer dan 30.000 zorgprofessionals aanvullende inzichten in hun behandeling. Om onze groei te realiseren, zijn we op zoek naar versterking!

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo-niveau en de afgelopen 5 tot 10 jaar werkervaring opgedaan in de GGZ en/of MSZ;
  • Je hebt kennis van monitoring platforms in de gezondheidszorg en aantoonbare ervaring in een sales of accountmanagement functie;
  • Routine Outcome Monitoring (ROM), Patient Reported Outcome Measure (PROM) en Patient Reported Experience Measure (PREM) behoren tot jouw vocabulaire;
  • Je bent een netwerker die mensen kan boeien en binden, je bent commercieel en gedreven om je salestarget te realiseren. Daarnaast heb je een scherp oog voor klantbeleving;
  • Je houdt van afwisseling in een dynamische omgeving;
  • Je begrijpt de belangen van onze klanten en gebruikers;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en gelooft in de kracht van samenwerking en synergie.

Hoe ziet je dag eruit?
Je werkt samen met een gedreven sales team. De sfeer is informeel en de lijntjes zijn kort, daarom besteden we zo min mogelijk tijd aan overleg. Regelmatig bezoek je (key) accounts met het oog op retentie en cross & upsell. Je realiseert nieuwe contracten en onderhoudt relaties met relevante samenwerkingspartners en toeleveranciers.

In de rol van Sales en Accountmanager ben je de spil tussen de klant en de organisatie. Je spreekt zowel de taal van de zorg als die van de ICT en neemt een breed netwerk mee op beslisniveau binnen zorginstellingen. Je weet als geen ander wat er speelt in de markt en vertaalt zowel klantwensen als markttrends naar mogelijkheden voor productontwikkeling. Door het geven van presentaties en productdemonstraties weet je nieuwe klanten te binden en beslissers voor je te winnen. Na een afspraak werk je een gedetailleerde offerte uit conform het salesbeleid.

Ook maak je marktbewerkings- en accountplannen en accountanalyses om de markt pro-actief te kunnen bewerken. Je draagt bij aan het vaststellen van het commerciële beleid en strategie. Door jouw achtergrond ben jij in staat om bestaande en toekomstige klanten te binden en om onze marktpositie verder uit te bouwen.

Ons aanbod
NETQ Healthcare is een ambitieuze onderneming die continu in beweging is. We bieden je een werkomgeving waar niet alleen hard gewerkt wordt maar ook hard gespeeld: regelmatig wordt een tafelvoetbaltoernooi of borrel georganiseerd. Verder staat persoonlijke ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel. Er is dan ook een uitstekende opleidingsregeling. Ook collectieve pensioenregeling, ziektekostenverzekering en bonusregeling zijn onderdeel van het pakket. NETQ Healthcare is gevestigd in het centrum van Utrecht bij het Trimbos-instituut. Uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Solliciteren?
Spreekt deze vacature je aan? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je sollicitatiebrief en cv naar ronald.zwartkruis@netqhealthcare.nl voor 15 januari 2018. Heb je aanvullende vragen over deze vacature, neem dan telefonisch contact op met Ronald Zwartkruis via 088 2444 102.