Verzamel meer respons op ZorgkaartNederland met NETQ Healthcare

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar delen. Maandelijks telt de site ruim 800.000 unieke bezoekers en meer dan negenduizend nieuwe reviews. Wilt u ervoor zorgen dat uw zorginstelling meer waarderingen krijgt op ZorgkaartNederland? NETQ Healthcare biedt de mogelijkheid om respondenten die een vragenlijst afgerond hebben direct naar uw ZorgkaartNederland pagina door te sturen. De koppeling met uw ZorgkaartNederland pagina kunnen wij al in twee uur voor uw zorginstelling realiseren.  

zorgkaartnederland

Hoe werkt de koppeling met ZorgkaartNederland

In het monitoring platform van NETQ Healthcare is het nu mogelijk om door te linken naar ZorgkaartNederland. Wanneer uw cliënt een vragenlijst heeft afgerond, verschijnt er aan het einde van de vragenlijst een melding waarin gevraagd wordt of hij of zij de website van ZorgkaartNederland wil bezoeken om een beoordeling achter te laten. Klikt de cliënt op ‘Versturen’, dan landt hij of zij automatisch op de ZorgkaartNederland pagina van uw zorginstelling of behandelaar. Daar kan vervolgens een waardering achter gelaten worden. Op deze manier zien nóg meer potentiële cliënten de kwaliteit van zorg van uw zorginstelling.

Marco de Vries, Verpleegkundige en Master Data Manager bij verslavingskliniek SolutionS Center over de koppeling met ZorgkaartNederland vanuit NETQ Healthcare:

“SolutionS Center staat voor de beste kwaliteit van zorg en behandeling van cliënten met een verslavingsprobleem en wil met de input van ZorgkaartNederland zichzelf blijven uitdagen om deze kwaliteit continu te verbeteren.”

Doorlinken naar ZorgkaartNederland

U kunt de cliënt na het afronden van de vragenlijst doorsturen naar de specifieke pagina van uw zorginstelling of behandelaar op ZorgkaartNederland. NETQ Healthcare bouwt deze koppeling met ZorgkaartNederland in minder dan twee uur tijd voor uw zorginstelling in. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om door te linken naar de specifieke pagina van uw zorginstelling op de website van ZorgkaartNederland? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten?

Wilt u aanvullende informatie over de koppeling met ZorgkaartNederland? Bel naar 088 – 2444100 of mail sales@netqhealthcare.nl of laat uw gegevens hieronder achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

ZorgkaartNederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland (voorheen bekend als de Patiëntenfederatie NPCF).