Vragenlijsten in nieuwe look & feel

In de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de doorontwikkeling van een vernieuwde Vragenlijst Afnemer. Deze is nu gereed en kan vanaf de volgende release (5.11) in gebruik worden genomen. De inspanningen hebben geresulteerd in een applicatie met meer robuustheid en een sterk verbeterde gebruikerservaring.

Binnen Spreekuur (applicatie voor digitaal consulteren door huisartsen) is de Vragenlijst Afnemer al in productie en de werking heeft zich daar inmiddels bewezen. Bij het ontwerpen van de nieuwe Vragenlijst Afnemer hebben we de patiëntervaring centraal gesteld. De vragenlijsten werken vlotter en meer intuïtief. Ze slaan elk antwoord direct op, checken meteen de validatieregels (bijvoorbeeld of een antwoord buiten de range ligt) en kunnen soepel op mobiel en tablet worden afgenomen.

Per behandeltraject kan worden ingesteld of de vragenlijsten binnen dit behandeltraject op basis van de nieuwe Vragenlijst Afnemer worden geserveerd. Zo kunnen klanten gefaseerd en gecontroleerd overstappen op de nieuwe Vragenlijst Afnemer. In de release notes die klanten deze maand ontvangen, volgen de instructies hiervoor.

 

Voorbeelden uit de nieuwe Vragenlijst Afnemer: