NETQ Healthcare breidt uit; welkom Cheyenne Plein en Odette Denijs

Onlangs zijn Cheyenne Plein en Odette Denijs aan de slag gegaan bij NETQ Healthcare. Cheyenne is stagiair Office & Finance en Odette is Marketing Manager en Ontwikkelaar Meetinstrumenten. Een korte introductie.

Cheyenne Plein:cheyenne

“Mijn naam is Cheyenne Plein, 20 jaar en woonachtig in Zaandam. Ik volg de opleiding bedrijfsadministrateur niveau vier aan het Regio College in Zaandam. Ik zit nu in mijn examenjaar en na deze stage kan ik mijn opleiding afronden. Ik loop stage bij NETQ Healthcare in de periode van 1 februari tot en met 10 juni 2016. Ik ben werkzaam op de afdeling Office & Finance. In deze periode zal ik erg veel gaan leren omdat het er in de praktijk altijd anders aan toe gaat dan op school. Ik zie dit als een mooie kans om ervaring op te doen. Ik word goed begeleid bij NETQ Healthcare en er hangt altijd een prettige werksfeer. Ik werk in een leuk team en loop hier met veel plezier stage!”

Odette Denijs:odette-bet336x256def

“Mijn naam is Odette Denijs. Geboren en getogen op een afgelegen boerderij in de buurt van een mooi heidegebied in Drenthe, tegenwoordig al meer dan tien jaar woonachtig in Amsterdam. Na een studie sociale geografie en internationaal recht heb ik in Zuid-Afrika en Nederland in de film- en fotografie-industrie gewerkt, als fotograaf en productie-coördinator. Ik houd van schrijven en beeld maken en aandacht vragen voor een goede zaak. Bij NETQ Healthcare staat het belang van de patiënt en zorgtransparantie voorop. Met de software van NETQ Healthcare krijgen patiënten inzicht in hun behandeling en zorginstellingen in de zorgkwaliteit en patiëntervaringen. Als groot voorstander van transparantie in de zorg zet ik mij daar graag voor in. Op tekstueel, visueel en instrumenteel niveau.”