Welkom Kelly Silvera

Sinds september heeft NETQ Healthcare er een nieuwe collega erbij: Kelly Silvera. Kelly is onze nieuwe Office & Finance stagiaire. We zijn erg blij met de komst van Kelly en kijken uit naar een prettige samenwerking. Welkom!

Een korte introductie: Kelly Silvera

“Mijn naam is Kelly Silvera en oorspronkelijk ben ik opgegroeid in Lima, Peru. Naast mijn Accountancy studie in Peru heb ik aldaar werkervaring opgedaan als boekhoudkundige bij een kapsalonketen en een agrarisch exportbedrijf.

Kelly 336-256-2

“Inmiddels ben ik sinds 2009 woonachtig in Nederland. Ik ben de liefde nagereisd en daarom heb ik mij hier gevestigd. Om mijn studie te continueren heb ik hier mijn Propedeuse HBO Accountancy gehaald. Gezien de combinatie van kinderen, studie en werken, heb ik ervoor gekozen om de MBO studie Bedrijfsadministratie te volgen bij de NCOI. 

“Als onderdeel van deze opleiding loop ik momenteel stage bij NETQ Healthcare op de afdeling Office & Finance. Mijn eerste indruk is een leuke werksfeer met gezellige en aardige collega’s. De interne stagebegeleiding is goed en ik vind het leuk om hier stage te kunnen lopen.”