Wijziging aanlevering Kidscreen lijsten

Stichting Benchmark GGZ (SBG) heeft een wijziging gemaakt in de factsheet van de Kidscreen lijsten. Het is nu toegestaan om twintig procent van de items te missen. Dit betekent dat u met maximaal vijf ontbrekende antwoorden nog steeds mag aanleveren. De niet ingevulde items krijgen dan de gemiddelde waarde van de overige ingevulde antwoorden. Bij zes of meer ontbrekende antwoorden mag er geen aanlevering worden gedaan.

In de Kidscreen instrumenten, beschikbaar in de standaard testotheek van NETQ ROM, is deze wijziging reeds doorgevoerd. Bij een aanlevering aan SBG worden nu voor maximaal vijf ontbrekende antwoorden een gemiddelde waarde ingevuld.

Let op: als u voor half maart dit jaar één van de Kidscreen lijsten vanuit de standaard testotheek in NETQ ROM naar uw eigen bibliotheek heeft geïmporteerd, dan heeft u een versie waarin deze wijziging nog niet doorgevoerd is.

Vragen? Neem contact met ons op
Wilt u meer weten over hoe u de Kidscreen lijsten of andere meetinstrumenten met NETQ ROM kunt gebruiken? Vul voor een vrijblijvende afspraak uw gegevens hieronder in of neem gerust contact met ons op via 088 – 2444100.