ZKN Academie op 17 september met NETQ Healthcare & Mark Bench

Na een eerdere annulering in maart vanwege de corona lockdown, gaat de gezamenlijke sessie van NETQ Healthcare en Mark Bench namens de ZKN Academie nu toch – digitaal – door. Op 17 september van 12:30 uur tot 15 uur gaan we samen met (kandidaat-) leden van ZKN aan de slag in een online sessie. Het thema is ‘Zorg verbeteren met inzicht in behandelresultaten’.

Wilt u toegevoegde waarde creëren voor de patiënt en ondertussen als kliniek zelf beter worden door middel van het meten van behandelresultaten? Of wilt u beginnen met meten maar weet u nog niet zo goed hoe? Suzan Oudejans van Mark Bench en Katinka van den Houten van NETQ Healthcare, vertellen hier graag meer over. Het stimuleren van het betrekken van de patiënt, het inzichtelijk maken van de data en hoe je als kliniek hiervan kan leren is iets waar zij passie voor hebben. In een creatieve en interactieve sessie gaan zij in op uw ervaringen, het doel én natuurlijk de terugkoppeling van PROMs. De opgedane ervaringen delen zij dan ook al te graag, met als doel om samen de zorg te verbeteren.

In deze ZKN-academie op 17 september nemen ze u mee in dit proces en beantwoorden vragen als:

  • Wat is de nut en de noodzaak van het meten van behandelresultaten?
  • Hoe kunt u als organisatie blijven verbeteren?
  • Hoe maakt u het onderdeel van de bedrijfsvoering zónder dat dit meer werk met zich meebrengt?

Voor meer informatie over de inhoud van de sessie, kunt u terecht bij Katinka van den Houten (katinka.van.den.houten@netqhealthcare.nl). Voor aanmelding stuurt u een mail naar info@zkn.nl.