NETQ Healthcare en Mark Bench samen in de ZKN Academie

ZKN biedt haar (kandidaat-)leden de gelegenheid om gebruik te maken van haar opleidingscentrum, de ZKN Academie. In de ZKN-academie op 26 maart a.s. van 12:00 tot 16:00 uur (Zoetermeer) verzorgt NETQ Healthcare, in samenwerking met Mark Bench, de inhoudelijke invulling en beantwoorden wij vragen als:

  • Wat is het nut en de noodzaak van het meten van behandelresultaten?
  • Hoe kunt u als organisatie blijven verbeteren?
  • Hoe maakt u het onderdeel van de bedrijfsvoering zónder dat dit meer werk met zich meebrengt?

Zorg draait om de patiënt – hoe hij of zij het beleeft is van belang om de zorg verder te verbeteren. Het meten van de ervaringen van de patiënt, niet alleen over de tevredenheid maar ook de behandeluitkomsten, geven inzicht in waar en bij wie u moet zijn om de zorg te verbeteren.

Systematisch meten van de door de patiënt gepercipieerde uitkomst van de behandeling biedt inzicht om kwaliteit en effectiviteit van geleverde zorg te verbeteren. De patiënt wordt daarbij steeds meer een bewuste en betrokken gesprekspartner. Het meten van behandelresultaten met Patient Reported Outcome Measures (PROMs) biedt hiervoor de mogelijkheden.

De ZKN Academie is bedoeld voor (kandidaat-)leden van ZKN. Heeft u vragen over de bijeenkomst, mail dan naar Katinka van den Houten (katinka.van.den.houten@netqhealthcare.nl). Aanmelden kan via de website van ZKN.