Zorg2025: Kwaliteit meten in de gezondheidszorg

Op donderdag 15 oktober vindt Zorg2025 plaats, met als thema ‘Kwaliteit meten in de gezondheidszorg’. Tijdens deze bijeenkomst belichten zorgprofessionals de mogelijkheden en uitdagingen van kwaliteitsmeting in de gezondheidszorg.

Predictive modeling
Bastiaan van de Rakt, lid van de Raad van Advies van NETQ Insights, zal gaan spreken over ‘Predictive modeling: valt de kwaliteit van zorg te voorspellen?’.

Voor het meten van kwaliteit van zorg worden een aantal gelicenseerde kwaliteitstoetsen volgtijdelijk bij dezelfde cliënten afgenomen. Wat kunnen we leren van dergelijke metingen? Is het mogelijk om een voorspelmodel te maken dat de zorgverlener kan ondersteunen? In deze presentatie wordt uitleg gegeven over een pilot waarin voor een drietal GGZ zorginstrumenten bovenstaande vragen zijn onderzocht.

‪ ‬
Meer informatie
‪Andere sprekers zijn Louise Preeker, Kwaliteitsfunctionaris Stichting Cardiologie Amsterdam, en Marita Bossers-Nabben, directeur Planetree NL. Voor aanvullende informatie over het programma, ga naar de website van Amsterdam Economic Board. ‬

Zorg2025 wordt georganiseerd door Rabobank Amsterdam, Amsterdam Economic Board, SIGRA en de Kamer van Koophandel, en dient als netwerkbijeenkomst voor zorgaanbieders en innovatieve ondernemers in de zorg.

Kom ook naar Zorg2025 en discussieer mee.

 

bastiaan_origineel

Op de foto: Bastiaan van de Rakt