Inzicht in zorgkwaliteit en patiëntervaringen

NETQ Healthcare levert een invloedrijke bijdrage aan de kwaliteit van de gezondheidszorg. Het ondersteunt de zorgprofessional en de patiënt met een toegankelijk online monitoring systeem. Sinds 2017 maakt NETQ Healthcare deel uit van de Topicus Groep.

In 2002 is NetQuestionnaires Nederland begonnen met het aanbieden van enquête software waarmee iedereen eigen onderzoeken kan uitzetten. Van het opstellen van vragenlijsten tot het versturen en analyseren ervan. Na jarenlange ervaring met het ontwikkelen en aanbieden van enquête software is in 2008 NETQ Healthcare B.V. opgericht. Om de zorgprofessional nog meer betekenisvolle inzichten te bieden met gevalideerde vragenlijsten, geautomatiseerde zorgtrajecten en data-aanlevering aan derden. Het structureel monitoren van en rapporteren over cliënten en patiënten introduceerden wij als één van de eerste organisaties in Nederland. In de GGZ zijn wij marktleider in Nederland.

In mei 2017 werd NETQ Healthcare onderdeel van Topicus. Met onze software en diensten ondersteunen wij alle vijf business lines binnen Topicus Zorg: Huisartsenzorg, Spoedzorg, Ziekenhuizen, Publieke Gezondheid en GGZ.

 

Ons DNA

Wij zijn enthousiast, gedreven en denken graag met u mee. Openheid, betrouwbaarheid, samenwerken en integriteit zijn onze kernwaarden. Door co-creatie met onze partners en klanten komen we tot de beste oplossingen.

Missie

Alles wat wij doen is gericht op het genereren van inzichten om mensen een stem te geven in het behoud en onderhoud van hun gezondheid, zodat zij meer kunnen genieten van het leven.

Goede doelen

NETQ Healthcare zet zich regelmatig in voor goede doelen. Verschillende NETQ-medewerkers en relaties hebben in het verleden vol enthousiasme en door NETQ gesponsord meegedaan aan:

  • Sponsoring van het BeterBoek voor Diakonessenhuis Utrecht, Zeist en Doorn (publicatie april 2019)
  • Zingen voor je leven (Stichting Kanker in Beeld)
  • Spieren voor Spieren loop (kinderen met een spierziekte)
  • KiKa run in New York (kinderkanker)
  • RopaRun (mensen met kanker)
  • Make-A-Wish (kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte)
  • Platform Herstel voor Iedereen (beklimming Mont Ventoux door wielrenners vanuit GGNet)

Bijna 2 decennia ervaring in online onderzoek

Gebruiksvriendelijke, geautomatiseerde oplossingen

Unieke en aantrekkelijke dashboards en rapporten

Uitgebreide en deskundige inrichting, trainingen op maat

Veilig & geaccrediteerd   (NEN7510/ISO27001/ISO9001)

Co-creatie

Denk met ons mee in de NETQ gebruikersgroep

Nieuwsbrief

Ontvang 8 keer per jaar het laatste nieuws over de ontwikkelingen bij NETQ

Contact

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een (demo) afspraak