Inzicht in zorgkwaliteit en patiëntervaringen

NETQ Healthcare levert een invloedrijke bijdrage aan de kwaliteit van de gezondheidszorg door het ondersteunen van de zorgprofessional met een toegankelijk online patiëntvolgsysteem.

Maak kennis met onze e-Health en online monitoring specialisten:

Ronald Zwartkruis

In 2025 bieden wij 1.000.000 mensen inzicht in hun gezondheid. Door rapportages te leveren aan professional én patiënt werken we aan de kwaliteit van leven. Die doelstelling geeft me energie en met Drive, Initiative & Teamwork lossen wij onze belofte in!

Ronald Zwartkruis Directeur
Eveline van den Heuvel

Vanuit mijn passie en achtergrond in e-Health houd ik me bezig met de doorontwikkeling van onze producten. De optimale ondersteuning van onze producten aan professionals verbetert de kwaliteit van zorg en zodoende ook het kwaliteit van leven van patiënten!

Eveline van den Heuvel Coördinator Customer Care & Products
Anne Bakker

De producten van NETQ zorgen ervoor dat GGZ instellingen en ziekenhuizen hun doelstellingen kunnen behalen, waardoor de kwaliteit van geleverde zorg aan patiënten wordt verbeterd. Hier zet ik mijzelf dan ook met veel plezier voor in.

Anne Bakker Account Manager
Martijn Heijdra

Vanuit mijn jarenlange ervaring binnen de GGZ zet ik mij graag in om een betrokken relatie met klanten te onderhouden. Daarbij denk ik graag mee over de mogelijkheden en het doelgericht gebruik van NETQ ROM binnen uw organisatie.

Martijn Heijdra Account Manager
Jan Klijn

Vanuit jarenlange ervaring help ik klanten de producten van NETQ optimaal in te richten. Hoe krijgt u inzicht in het resultaat van uw behandeling, op cliënt, team en management niveau, met een minimale administratieve inspanning?

Jan Klijn Klant- en projectmanager
Odette Denijs

Met de software van NETQ Healthcare krijgen patiënten inzicht in hun behandeling en zorginstellingen in de zorgkwaliteit en patiëntervaringen. Als groot voorstander van transparantie in de zorg zet ik mij daar graag voor in.

Odette Denijs Marketing Manager & Ontwikkelaar Meetinstrumenten
Cissy Nimbita

Het is mijn uitdaging om binnen de mogelijkheden van ons product, zowel de wensen van de klant als die van de uitgever te verenigen in een mooie heldere vragenlijst.

Cissy Nimbita Quality & Content
Kelly Silvera

Vanuit mijn studie ben ik als trainee bij NETQ Healthcare terecht gekomen. Ik heb de organisatie leren kennen als zeer professioneel en zie mijn ervaring hier als een mooie basis om verder te groeien tot allround Office & Finance professional.

Kelly Silvera Office & Finance medewerker
Sander Schoemaker

Bent u al klant en heeft u vragen over de NETQ producten dan sta ik voor u klaar. Doordat ik al ruim 6 jaar voor NETQ werk ken ik de producten als mijn broekzak.

Sander Schoemaker Senior Technical Support Consultant
Robert

Als supportmedewerker hoop ik u als klant te kunnen helpen met het overkomen van eventuele obstakels die u mogelijk bij het gebruik van NETQ ROM tegenkomt. Graag sta ik tot uw dienst.

Robert Junior Software Developer / Support Consultant
Sebastiaan Naafs-Van Dijk

Mijn passie voor programmeren, beheren en verbeteren van complexe webapplicaties kan ik mooi kwijt in onze producten voor monitoring en survey. Tevreden klanten die intuïtief hun weg kunnen vinden in de webapplicaties is mijn doel.

Sebastiaan Naafs-Van Dijk Programmeur

Over NETQ Healthcare

In 2002 is NetQuestionnaires Nederland begonnen met het aanbieden van enquête software waarmee iedereen eigen onderzoeken kan uitzetten. Van het opstellen van vragenlijsten tot het versturen en analyseren ervan.

Na jarenlange ervaring met het ontwikkelen en aanbieden van enquête software is in 2008 NETQ Healthcare B.V. opgericht. Om de zorgprofessional nog meer betekenisvolle inzichten te bieden met gevalideerde vragenlijsten, geautomatiseerde zorgtrajecten en data-aanlevering aan derden.

Het structureel monitoren van en rapporteren over cliënten en patiënten introduceerden wij als één van de eerste organisaties in Nederland. In de GGZ zijn wij marktleider in Nederland.

Ons DNA

Wij zijn enthousiast, gedreven en denken graag met u mee. Drive, Initiative en Teamwork zijn onze kernwaarden. Door onderlinge samenwerking en co-creatie met onze partners en klanten komen we tot de beste oplossingen.

Missie

Alles wat wij doen is gericht op het genereren van inzichten om mensen een stem te geven in het behoud en onderhoud van hun gezondheid, zodat zij meer kunnen genieten van het leven.

Goede doelen

NETQ Healthcare zet zich regelmatig in voor goede doelen. Verschillende NETQ’ers en relaties hebben in het verleden vol enthousiasme en door NETQ gesponsord meegedaan aan:

  • Zingen voor je leven (Stichting Kanker in Beeld)
  • Spieren voor Spieren loop (kinderen met een spierziekte)
  • KiKa run in New York (kinderkanker)
  • RopaRun (mensen met kanker)
  • Make-A-Wish (kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte)
  • Platform Herstel voor Iedereen (beklimming Mont Ventoux door wielrenners vanuit GGNet)

30.000 zorgprofessionals werken met onze software en monitoren daarmee ruim 317.000 cliënten.

Gebruiksvriendelijke, geautomatiseerde oplossingen

Unieke en aantrekkelijke dashboards en rapporten

Ruim 16 jaar ervaring in online onderzoek

Klanten waarderen onze helpdesk met een 8

Uitgebreide en deskundige inrichting, trainingen op maat

Co-creatie

Denk met ons mee in de NETQ gebruikersgroep

Nieuwsbrief

Ontvang 8 keer per jaar het laatste nieuws over de ontwikkelingen bij NETQ

Contact

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een (demo) afspraak