Partners van NETQ Healthcare

Met verschillende organisaties wisselen wij kennis en ervaringen uit of werken wij intensief samen om zorguitkomsten inzichtelijk en bruikbaar te maken:

BSL

Bohn Stafleu van Loghum is de uitgeverij voor de gezondheidszorg voor het Nederlandse taalgebied. Professionals in de GGZ en het (speciaal) onderwijs kunnen via de NETQ Testotheek eenvoudig BSL’s genormeerde test- en screeningsinstrumenten online afnemen en scoren.

Stichting Miletus

Stichting Miletus werkt samen met zorgaanbieders, patiënten-consumenten organisaties en Zorginstituut Nederland om de ontwikkeling van de methodiek en de toepassing van de patiëntervaringsmetingen landelijk te bevorderen en te bewaken. NETQ Healthcare is door St. Miletus erkend als samenwerkende partner voor het afnemen van PROMs en PREMs vragenlijsten. NETQ Healthcare voldoet aan alle eisen op het gebied van wet- en regelgeving die door St. Miletus gesteld zijn t.a.v. het afnemen van PROMs en PREMs en heeft hiertoe een conformiteitsverklaring ondertekend, opgesteld door St. Miletus.

LROI

NETQ Healthcare gebruikt diverse PROMs lijsten van LROI. Ook hebben we het officiële LROI certificaat, wat betekent dat we voldoen aan alle criteria die de Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten (LROI) stelt aan software leveranciers, namelijk: beveiliging, LROI koppeling en goede gevalideerde vragenlijsten. U kunt met NETQ PROMs zorgeloos uw vragenlijstdata aanleveren aan de LROI. De uitkomsten van gevalideerde PROMs lijsten als EQ-5D, PIJN HEUP score, HOOS-PS, KOOS of Oxford Hip Score komen dan automatisch in de database van LROI. Door een handige koppeling heeft u hier zelf geen omkijken naar.

Pearson

NETQ Healthcare biedt diverse meetinstrumenten van Pearson Assessment and Information B.V. aan in haar standaard testotheek (SCL-90 en vele andere). Pearson heeft professionele testen op het gebied van psychologie, gezondheidszorg, onderwijs, logopedie en human resources.

E.novation

E.NOVATION biedt met het communicatieserver “Cloverleaf” de oplossing voor ziekenhuizen om een HL7 koppeling te realiseren tussen hun EPD Chipsoft en NETQ. Deze koppeling is o.a. tot stand gekomen bij het Catharina Ziekenhuis.

IPPZ - MijnTherapie

IPPZ biedt het online behandelplatform “mijnTherapie”. Dit is een beveiligde community portal voor cliënten en behandelaars in de GGZ, Jeugdzorg en Gezondheidszorg die geschikt is voor psycho-educatie, diagnostiek, behandeling, monitoring en lotgenotencontact. Het is een gebruiksvriendelijke en flexibele toepassing om behandelingen klantvriendelijker, efficiënter en effectiever te maken. Vanuit “Mijn Therapie” is een directe koppeling mogelijk met NETQ. Dit is o.a. gerealiseerd bij GGZ instelling Arkin.

Contact

Ook partner worden? Of geïnteresseerd in onze software?